2011. november 23., szerda

Chou chou tanuló baba Új dobozban Karácsonyra - Jelenlegi ára: 7 999 Ft

 Chou chou baba learning
Új eredeti csomagolásban minden része megvan hibátlan a baba, hibátlan a csomagolás is
magyar nyelven beszél nyitja csukja szemét tartozékaval.
Imádni fogja a kislányod legszuperebb Karácsonyi ajándék már nem is kell tovább gondolkoznod az ajándékon!
Az év Chou Chou babája nemcsak beszél, hanem meg is tanulja, amit hall! Amikor a babához tartozó kiskönyvet együtt lapozgatjátok, a kíváncsi Learning Chou Chou megtanulja az oldalakon található mondatokat. Közel félszáz magyar szót ismer! Interaktív baba, hozzá csomagolt interaktív kiegészítőkkel: pohárral, kiflivel, meséskönyvvel-mindháromra reagál, a mesekönyvből tanul: minél többször nézzük végig a babával a könyvet, annál több dologra emlékszik az előzőleg látottakból! A babához több interaktív kiegészíthető vásárolható a dobozban találhatókon kívül is. Elemszükséglet: 3db AA elem (nem tartozék)
Lassan gondolkozhatunk a Karácsonyi ajándékon kezd időben a vásárlást a játékot csak jól el kell dugni a kíváncsi szemek elől, így nem lesz olyan megterhelő a pénztárcádnak a Karácsony és akkor már nem kell bármit megvenned gyorsan mert kifutsz az időből!
Az Európai Unió országaira vonatkozóan: 2004. 01. 01. -én életbe lépett új, a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt a vásárlásával elismeri és tudomásul veszi.
Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre


Jelenlegi ára: 7 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 09:00
. Chou chou tanuló baba Új dobozban Karácsonyra - Jelenlegi ára: 7 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése