2012. február 28., kedd

Last minute szállás Telkibánya - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

LAST MINUTE ARANYBÁNYA PANZIÓ TELKIBÁNYA
3 nap 2 éjszaka reggelivel 2 fő, korlátlan Wellness és KALANDPARK használattal,
március 4-5-6 (10 óráig kell elhagyni a szállást).
Sajnos betegség miatt sürgősen eladó, visszamondani már nem tudtam!
Remélem hogy valakinek szimpatikus lesz az ajánlat : )
Most akár 8000Ft ért a Tiéd lehet ez a 28. 000 Ft értékű pihenés.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Egyáltalán nem véletlen, hogy a legszebb mesékben vadregényes hegyek, kristálytiszta levegő, csicsergő madarak a szépséges környezetet leíró elemek.  
Az Aranybánya Panzió a Zempléni hegyek vadregényes völgyében, Telkibányán található. A panzió a kis falu központjától nem messze, egy csendes, autóforgalomtól mentes mellékutcában épült, közvetlenül egy szemet gyönyörködtető hegy lábánál. A kristálytiszta levegő hozzájárul a méregtelenítéshez és nem utolsósorban a pihentető alváshoz, ezen kívül a telkibányai levegő gyógyító hatással van a légzőszervi problémákkal küszködőkre is.
Az Aranybánya Panzió tágas udvara csodálatos növényeivel kiváló helyszín sokféle szabadidős tevékenységhez. A kertben kiépített bográcsozó-szalonnasütő hely biztosít lehetőséget hangulatos szabadtéri sütögetésekhez, kellemes beszélgetésekhez a tűz mellett. Ellazuláshoz a wellness részlegen található jacuzzit, szaunát és gőzkabint ajánljuk nektek. Bónuszotokhoz bőséges reggeli is jár, valamint fejenként egy belépő kalandparkba vagy múzeumba, az időjárástól függően. A panzió által üzemeltetett gyermek és felnőtt kalandpark nagyoknak és kicsiknek is kiváló szórakozást nyújt és egy mesés csónakázótó körül terül el, amelyet körbesétálni is érdemes, mert szép élmény. A tó közepén lévő szigeten egy hajó feneklett meg, amelyhez függőhídon juthatnak át a kíváncsi kalandorok. A felnőtt kalandpark kipróbálói pedig a tó fölött is átcsúszhatnak egy izgalmas drótkötélpályán.
 A környéken számtalan csodás túralehetőség kínálkozik, keressétek fel a hajdani aranybányákat, kerekedjetek fel és vegyetek részt érc- és ásványgyűjtő túrán, a panziótól elindulva pedig számos vadregényes várat látogathattok meg.
 


Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-27 21:00
. Last minute szállás Telkibánya - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése