2012. március 10., szombat

ÚJ Bontatlan Alice Madness Returns Xbox 360 - Jelenlegi ára: 7 999 Ft


ÚJ BONTATLAN
Alice Madness Returns 
Xbox 360 PAL
Tíz év után végre megérkezett a nagysikerű American McGee? s Alice folytatása.
Az előző rész végén Alice kikerült az elmegyógyintézetből, és Londonba költözhetett. Azonban kiderül, hogy még mindig kísértik őt a borzalmas éjszaka emlékei, mikor szülei meghaltak, és a rémképek nem hagyják őt nyugodni... Végül kénytelen visszavonulni saját kis álomvilágába, Csodaországba. Ahogy a címben is szerepel,  Madness Returns, vagyis az őrület visszatér...
Ne tévesszen meg senkit, hogy Alice a főszereplő, és hogy Csodaországbankalandozhatunk, az Alice: Madness Returns ugyanis nem egy gyerekeknek készült játék. Ez a Csodaország nem az, amit a könyvekből, filmekből ismerhetsz; ezt a CsodaországotAmerican McGee építette fel és népesítette be groteszk (sőt, már-már horrorisztikus)teremtményekkel. Nem tudhatod, ki van veled, és ki ellened, így csak egyetlen barátodra számíthatsz: a késedre.
Álom, vagy valóság?  Az események párhuzamosan zajlanak Csodaországban és Londonban. Nézz szembe saját rémálmaiddal, és közben deríts fényt szüleid halálának valódi okára! Csak vigyázz, nehogy összekeverd az álmot a valósággal..
Kihívásokkal teli játékmenet:  Izgalmas platformer részek és kegyetlen harcok váltják egymást, így a játék egy percre sem válik unalmassá, mindig tud valami újat mutatni.
Érkezés 4-5 munkanap....
TOVÁBBI JÁTÉKOKÉRT Érdeklődj!!



Jelenlegi ára: 7 999 Ft

Az aukció vége: 2012-03-08 09:28
. ÚJ Bontatlan Alice Madness Returns Xbox 360 - Jelenlegi ára: 7 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése