2011. május 27., péntek

Cápamese Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 699 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
A Shrek készítőinek nagy, komikus fogása, a Cápamese fergeteges sikerfilm.
Oszkár csóró vakardhal a helyi Bálnamosóban, ám a kishal megeteti a nagyhalakat, és egy csapásra hőssé válik. A titok megőrzése végett Oszkár összeáll a számkivetett vegetáriánus cápával, Lennyvel, és ők ketten valószínűtlen baráti duóba tömörülnek.
Amikor a hazugságra kezd fény derülni, Oszkár hű barátján, Angie-n és Lennyn a sor, hogy segítsenek hősünknek szembeszállni a tenger legismertebb cápájával és megtalálni igazi helyét a Korallon.
A számítógépanimációs technikával készült családi vígjáték különlegessége, hogy a szereplők eredeti hangjait a legnagyobb sztárok kölcsönözték, és a figurákat is többnyire róluk mintázták (a Robert De Niro hangjával vigéckedő maffiózó-cápán például jól látható De Niro jellegzetes anyajegye).
Olyan sztárok közreműködtek a produkcióban, mint Will Smith, Robert De Niro, Renée Zellweger, Jack Black, Angelina Jolie, Martin Scorsese, Ziggy Marley, Doug E. Doug, Peter Falk (Columbo), vagy Michael Imperioli (a Maffiózók sorozat Christopherje)!
EXTRÁK:
Bakiparádé - Zavaros vizek – Fergeteges technikai bakik
Kisfilm - A Cápamese zenéje
Egyéb - Ki korál kel, aranyhalat lel: - Interaktív, mélyreható kalauz a Cápamese világába
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) - DWK: DreamWorks Kölykök – Így kell játszani! - Több mint 20 izgalmas játék és foglalkoztató



Jelenlegi ára: 1 699 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 19:59
. Cápamese Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 699 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése