2011. május 28., szombat

extravagáns karkötő (ónix, tibeti ezüst) ÚJ - Jelenlegi ára: 799 Ft

Eladó a képeken látható egyedi extravagáns ónix -tibeti ezüst karkötő. Hossza: 18-19 cm-es csuklóra kényelmes, rugalmas damilon van. Mivel én csinálom az ékszert, kérésre tudok állítani a hosszán. Az ónix gyöngyök méretei: kerek átmérője: 10mm, ovális: 14*10mm.
Ha ékszert vásárol, a következőkre figyeljen, hogy Önnek is nagyobb élményt jelentsen a féldrágakő.
Ha új követ vásárol, ajánlatos előbb megtisztítani, pár percig langyos folyóvíz alá tartani és utána a napra vagy holdfényre tenni - a kő jellegétől függően- és ott feltölteni. Ezután a kő teljes felébresztéséhez kézben kell melengetni, ezzel önmagához hangolja az adott követ/köveket. Ha másnak szánja ajándékba, akkor is mondja el neki ezen instrukciókat. A köveket célszerű óvni a szennyeződéstől, sugárzásoktól. Időnként ajánlatos a tisztítási folyamatot megismételni.
ÓNIX:
Színe: fekete
Gyógyhatások: apátia, bőr, csontok, földsugárzás, gyomorfekély, haj, hallás, idegek, időjárás-érzékenység, körmök, lábak, lép, szemek, szív, szív-koszorúerek térdek, vesék.
Pszichikai hatások: félelem, hangulatingadozások, kapcsolatok, kiegyensúlyozottság, lelki érzékenység, negativitás, szenvedélyek - indulatok, szomorúság.



Jelenlegi ára: 799 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 21:45
. extravagáns karkötő (ónix, tibeti ezüst) ÚJ - Jelenlegi ára: 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése